metka
Roccat_savu
cybersport
» Login
» Hasło
zapamietaj
»Szukaj
book
arrow Forum » Serwis Cybersport.pl » Pytania do redaktorów » wirtualna nagroda w konkursie...
.......................................................................................................................................................................................................................................................................
AUTOR
TREŚĆ
dodaj
.......................................................................................................................................................................................................................................................................
Yokai
Yokai
Data rejestracji:
28.07.2010, 11:52
16.01.2011, 23:42
..............................................................................................................................................................................................................
wirtualna nagroda w konkursie...
zaczne od tego ze pisze na forum poniewaz rozmowy na priv z szefem nie doprowadzily do niczego...

dnia 06.11.2010, o godz 12:32  po raz 1 odezwalem sie do viba kulturalnie z zapytaniem co z moja podkladka

tlumaczenia zapewnienia ze wyslane albo ze bedzie albo ze zapomnialo sie

normalne pomyslalem sobie-kazdy dorosly czlowiek ma sporo na glowie

szkoda tylko ze minely ponad 2 miechy..po kilku moich ostatnich mailach na priv 0 odpowiedzi-co jak widac pokazuje totalny brak zainteresownia jak i ksiazkowy przyklad ignorancji(co gorsza w kwestii jakby nie patrzec pewnego rodzaju rozliczenia sie)

..a durnej podkladki jak nie bylo tak nie ma

powiedzcie- po jaka cholere robicie nagrody/konkursy skoro nie potraficie wyslac kawalka tworzywa za smieszne pieniadze a ja musze do was wypisywac upominac sie etc....a to chyba powinno byc troche inaczej nie?

to wasz obowiazek wyslac paczke zapytac czy doszla a nie zmuszac uzytkownika aby wypytywal o nagrode ktora w pelni fair wygral i mu sie nalezy...

po co robicie z ludzi glupkow?

albo nie robcie tych konkursikow albo nie kompromitujcie sie tylko wyslijcie to co sie nalezy za niebotyczne wrecz 15 tudziez 20 zl 

jesli to problem to zrobie wam przelew z konta / moge pozyczyc jesli trzeba-i tak musze sobie sprawic nowa

usun edytuj cytuj
echoES
echoES
Data rejestracji:
03.04.2007, 17:15
17.01.2011, 8:38
..............................................................................................................................................................................................................
Zanim zaczniesz pisać takie bzdury zapytaj kilkuset, jesli nie kilku tysięcy osób, które dostaly od nas nagrdy bez problemu - to po 1.

Po 2 - paczek mamy do wysłania wiele - idzie to w setki - zdarza się czasem jakąś pominąć, o jakiejś zapomnieć, może też po prostu zginąć na poczcie. Na pewno nie będziemy się upewaniać u setek osób czy aby "kawalka tworzywa za smieszne pieniadze" dotarł do adresata.

Po 3 - o jaki konkurs chodzi?
usun edytuj cytuj
Yokai
Yokai
Data rejestracji:
17.01.2011, 9:55
po 1 to nie wypisuje zadnych bzdur-tylko same fakty i odpusc sobie ten ton kolego
dobre sobie ...

poza tym co z tego ze iles tam osob dostalo paczki? ok tylko ze ja nie dostalem..i nie ja jeden zaznaczam-rowniez pisalo o tym problemie pare osob przy roznych okazjach...wystarczy poczytac komentarze innych uzytkownikow

(gwoli wyjasnienia-tak tak dane kontakowe sa poprawne etc..)

i nie zganiaj na poczte-wiem jak ona fukcjonuje bo tam miedzy innymi pracowalem...nawet jak cos zginie lub nie dojdzie-banalnie jest to wyjasnic i wyprostowac... nie mowiac juz o tym ze cos takiego zdarza sie baardzo sporadycznie

to ze macie wiele paczek ok wszystko jasne w to nie wnikam (pomijam juz to ze laskwie teraz dopiero sie dowiedzialem -jakos nikt nie raczyl mnie o tym poinformowac) - z tym ze o ile przeczytales moj ze post ze zrozumieniem nie chodzi mi jedynie o ten jeden drobny szczegol w stylu podkladka...
chodzi o kilka innych apsektow-widac je przeoczyles swiadomie tudziez nie

konkurs dotyczyl WEM i typowania meczu fx 
nie pamietam juz ktory to byl dokladnie mecz
wiem ze gratulowal nam poprawnego obstawienia mlody-on rowniez informowal o zwyciestwie
usun edytuj cytuj
vib
vib
Data rejestracji:
17.07.2008, 14:42
17.01.2011, 19:38
no co ja moge powiedziec, oprocz: PRZEPRASZAM smile!

przyznaje, dalem "tylka" - na swoje usprawiedliwenie mam tylko tyle, ze chociazby w 1 tygodniu stycznia wyszlo ponad 400 paczek z nagrodami z grudnia, w przeciagu ostaniego miesiaca wyszlo pare tysiecy listow ze starterami czy innymi drobiazgami - to sa przytlaczajace ilosci i po prostu mamy wpadki - adresowanie, pakowanie, nadawanie, wczesniej zrobienie listy do kogo co wyslac - zawsze gdzies jest przy tej ilosci mozliwosc bledu smile

ale sprobuje to naprawic i jeszcze raz SORRY
usun edytuj cytuj
Yokai
Yokai
Data rejestracji:
17.01.2011, 22:11
skoro tak sprawe stawiasz to ok smile

nie ma problemu-dla mnie temat jest tym samym zamkniety

czekam wiec na przesylke

dzieki
usun edytuj cytuj
smulek
smulek
Data rejestracji:
25.09.2009, 19:45
18.01.2011, 9:43
a ja chce sie dowiedziec ktory to konkurs, sam wysylalem vibowi maila, wiec teraz postaram sie to wyjasnic

FX vs Na'Vi (http://cybersport.pl/newsy/pelny/Konkurs_Typuj_wynik_Fx_vs_Na_Vi/0/0/0/0)
ty typowales navi 16- fx 10(komentarz #15), nasi jednak wygrali, zle

FX vs TyLoo (http://cybersport.pl/newsy/pelny/Konkurs_Typuj_wynik_Fx_vs_TyLoo/0/0/0/0)
ty typowales fx 16 - tyloo 12 (komentarz #17), nasi wygrali 16 - 9 , zle

FX vs WMF (http://cybersport.pl/newsy/pelny/Konkurs_Typuj_wynik_Fx_vs_WMF/0/0/0/0)
ty typowales fx 16 - wmf 8(komentarz #15), nasi przegrali 16-14, zle

i ostatni juz konkurs 

FX vs WMF (http://cybersport.pl/newsy/pelny/Konkurs_Typuj_wynik_Fx_vs_WMF_WEM_2010/0/0/0/4)  tym razem final drabinki przegranych
ty typowales wmf 16-14 fx(komentarz #41) a wmf wygralo 16-11, zle

wiec jesli o czyms mowisz, to prawdopodobnie pomylily ci sie dwa konkursy, bo w sobote znajac wynik meczu II rundy WB (ze bylo to 16-14 dla wmf) typowales final drabinki przegranych takim oto wynikiem, a byl inny. Pomylilo ci sie w konkursach, co raczej jest twoim bledem. teraz mi podziekuj bo sie nameczylem znow to przegladajac, a raczej nie robie przy tym bledow

LINK do relacji na koniec : http://cybersport.pl/sprawozdania/pelny/Relacja_z_World_e_Sports_Masters/0/0/0/5
usun edytuj cytuj
echoES
echoES
Data rejestracji:
03.04.2007, 17:15
18.01.2011, 9:45
... n/c
usun edytuj cytuj
infinity11
infinity11
Data rejestracji:
19.05.2009, 15:07
18.01.2011, 14:45
Nie ma co sie dopraszac o nagrody, bo to tylko dzieki cybersportowi mamy mase fajnych konkursow i relacji. Ja sam tez czekam na jakas paczke z poczatka grudnia ale to nie znaczy ze to jest "wirutalna nagroda", bo predzej czy pozniej ona dojdzie. Wedlug mnie Cybersport to porzadna marka i chyba nie robiliby tego specjalnie... :)
usun edytuj cytuj
LajtBoyy
LajtBoyy
Data rejestracji:
20.10.2008, 18:39
18.01.2011, 21:05
ja miałem podobny problem i nadal go mam bo wygralem podkladke i koszulke cyberarena36i6 a nie dostałem nic,pisalem do adminow i tez 0 info ;p
usun edytuj cytuj
Yokai
Yokai
Data rejestracji:
19.01.2011, 0:49
smulek nie plec mi glupot ze mi sie cos pomylilo i nie rob ze mnie durnia

nie zmyslilem sobie tego ze mlody1993 (czy jakos tak) gratulowal nam wygranej..pamietam ze nawet pisalem pod jego komentarzem ze 1 raz cos wygralem etc..
wiec zakonczmy ten temat bo to bezsensu

zreszta udowodnie ci to w jakim jestes bledzie

04.11.2010, 15:36
napisal do mnie re: fx
pisz do viba, ja tylko puscilem newsa :p

domyslasz sie zapewne ze byla to odpowiedz na mojego maila do niego w ktorym napisalem , cytuje

"fx/fnatic
hi
pytam z czystej ciekawosci bo nie wiem co i jak... co dalej z owymi nagrodami za wytypowanie wyniku meczu pomiedzy fx oraz fnatic? mozna sobie wygrac np podkladke zamiast koszulki? kiedy ewentualnie mozna liczyc na przesylke?

wiesz pytam bo jestem w tym temacie zielony nic nigdy tu nie wygralem a w sumie poprawne obstawienie to mila niespodzianka smile
plus podkladka by sie przydala zwlaszcza ze mecze na jakims dziwnym czarnym cos co podkladka nie jest na pewno
"
04.11.2010, 13:49

tak wiec jezeli juz usilnie chcesz mi cos udowadniac to najpierw sprawdz co piszesz i wymagaj od siebie  ciut kompetencji w tym co robisz

nawet jezeli ewentualnie pomylilem nazwe turnieju-fakt poprawnego obstawienia meczuy jest niezaprzeczalny

i nie zamierzam juz wiecej o tym gadac
troche to sie robi zenujace i szkoda mi na to czasu

zreszta dogadalem sie z vibem wiec temat jest zamkniety

ps-sprawdzilem w linku ktory podales...nic mi sie nie pomylilo-to ty w swej doglebnej przenikliwosci nie nadmieniles o fx.fnatic...  gratz
Ostatnio zmodyfikowany 19.01.2011, 0:51 przez Yokai
usun edytuj cytuj
smulek
smulek
Data rejestracji:
25.09.2009, 19:45
19.01.2011, 10:17
 a widzisz, ja podalem tylko konkursy ktore sam pisalem, wiec o tym konkursie mlodego nie wspominalem, zwracam honor, ale mogles od razu pisac o jaki konkurs chodzi, bo w pisanych przeze mnie typowales wszystko zle :P
usun edytuj cytuj
Yokai
Yokai
Data rejestracji:
19.01.2011, 11:50
nie zawsze sie trafi smile
usun edytuj cytuj
Yokai
Yokai
Data rejestracji:
18.04.2011, 22:41
no..pogadaliśmy sobie w styczniu...przeprosiny itd

jest kwiecień..

nagrody jak nie było tak nie ma...

kłaniam się
cześć
usun edytuj cytuj
kremowykac
kremowykac
Data rejestracji:
17.07.2008, 14:42
19.04.2011, 12:58
Yokai strzelił focha xD
człowieku ogarnij się to nie jest BMW w loteri sami swoi tylko podkładka...
Może Twój dochód z kieszonkowego wynosi 5zł/tygodniowo i taka podkładka to nie lada gratka i rarytas jak mandarynki 30lat temu na święta. Pewnie ktoś na poczcie sobie "pożyczył.

usun edytuj cytuj
jns69
jns69
Data rejestracji:
31.01.2009, 13:29
19.04.2011, 15:33
kremowykac : ( , może mu zależy na tej podkładce , ma do tego prawo żeby się kłucić bo uczciwie ją wygrał więc nie wiem po co się udzielasz w taki jak inny sposób . Ja np. Mogę się pochwalić że dostałem Koszulke i Podkładke CA (duża) a miałem dostać tylko Koszulke oczywiście sprawa poszła do pana Janusza powiedział że mam szczeście od tamtej pory gram w lotto : D
usun edytuj cytuj
`ReVo
`ReVo
Data rejestracji:
21.03.2010, 18:41
30.04.2011, 14:21
Ja wygrałem kiedyś grę Napoleon Total War + podkładkę cybersportu (była też do wygrania orginalna koszulka Pashy)

Po około miesiącu dostałem samą grę (bardziej zależało mi na podkładce).

Jak widać w cybesporcie poplątanie z pomieszaniem smile

Rozwiązanie?

- Więcej osób do wysyłania paczek ;>
usun edytuj cytuj
x3l4r
x3l4r
Data rejestracji:
20.01.2010, 9:32
01.05.2011, 19:44
Jak ja w konkursie GAD na historyjkę o NEO wygrałem koszulkę, to musiałem przypominać, bo coś im się nie chciało wysyłać. w końcu dostałem, po 2 miesiącach. Domagaj się o swoje ;]
usun edytuj cytuj
Yokai
Yokai
Data rejestracji:
02.05.2011, 23:07
domagalem dla zasady nie nagrody

ale teraz stalo sie to juz zbyt zenujace smile szkoda czasu
usun edytuj cytuj
dodaj
bottom
belka
» flag Neo (1560 głosów)
17.07.2008
» flag LUq (857 głosów)
17.07.2008
» flag hayabusa (702 głosów)
17.07.2008