
Kilka miesięcy temu pisaliśmy o tym, że strona australijskiej organizacji
fnatic padła łupem hakerów. Wydawałoby się, że po tym ataku zarząd wyciągnął wnioski i należycie zabezbieczył stronę. Tak się jednak nie stało i dziś kolejny raz fnatic zostało zaatakowane. Tym razem hakerem okazała się osoba o nicku
NVRBLND. Od rana na stronie
www.fnatic.com obserwujemy denerwujący obrazek z napisem "
CATS: ALL YOUR SITES ARE BELONG TO US". Miejmy nadzieję, że organizacja szybko upora się z problemami i przywróci stronę do pierwotnego stanu.

Przypomnę, iż w przeszłości łupem hakerów padały też strony

SK-Gaming i

Meet Your Makers. Oby był to ostatni tego typu wyczyn, gdyż powoli staje się to żałosne.
Obrazek fajny troche psyhodeliczny
Natus Vincere Real Butchers'll Never Die
:P
Ja byłem autorem tych słow.
Natus Vincere Real Butchers'll Never Die
również poszło rozwinięcie
Natus Vincere're Beating Limp Nordic Dumbasses.
Zabawy słowem ;p
Tak, czy owak, tu mozecie poczytac troszke wiecej:
http://en.wikipedia.org/wiki/All_your_base_are_belong_to_us